x close

Ce explicaţii a dat Kovesi după ce DNA l-a chemat pe Ponta la audieri în ziua depunerii moţiunii

de A.B.    |    05 Iun 2015   •   15:06
 Şefa DNA spune că nu există vreo legătură între începerea urmăririi penale a lui Victor Ponta şi depunerea moţiunii de cenzură de PNL. Laura Kodruţa Covesi a declarat că probele împotriva lui Victor Ponta datează din lunea aprilie, iar urmărirea penală a început în mai, scrie Reţeaua de Ştiri  "Aşa cum scrie şi în comunicatul de presă, anumite informaţii şi indicii au fost administrate după gasirea unor probe. Probe noi s-au descoperit în aprilie, iar la începutul lunii mai a început urmărirea penală in rem. A început urmărirea penală in rem, la începutul lunii mai" a spus Kovesi.


Şefa DNA spune că procurorii nu au ţinut cont de evenimentele din viaţa publică atunci când au stabilit momentul când Ponta a fost chemat la DNA. "Nu este nici o coincidenţă. Procurorii îşi văd de treabă. Noi nu verificăm ce se întamplă în spaţiul public. Citarea s-a făcut în urmă cu câteva zile.", a explicat Laura Codruţa Kovesi.

Premierul susţine însă că a primit citaţia ieri la ora 16 prin telefon la cabinetul său. 


 
Precizez ca am fost citat telefonic la sediul Guvernului de Procurorul Jean Uncheselu ieri dupa amiaza la ora 16.15! (...

Posted by Victor Ponta on Friday, June 5, 2015
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati