Antena 3 CNN Politică Ce funcție a obținut Rovana Plumb în PSD

Ce funcție a obținut Rovana Plumb în PSD

Ce funcție a obținut Rovana Plumb în PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    03 Apr 2017   •   13:35

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb - deputat de Dâmboviţa, precum şi parlamentarii Titus Corlăţean şi Leonardo Badea au fost numiţi vicepreşedinţi ai PSD Dâmboviţa, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, preşedinta organizaţiei judeţene de femei a PSD, Claudia Gilia. 

''Comitetul Executiv Judeţean al partidului a decis, cu unanimitate de voturi, completarea Biroului Permanent Judeţean cu patru vicepreşedinţi interimari, în persoana doamnei ministru Rovana Plumb, domnului senator Titus Corlăţean, domnului deputat Leonardo Badea, doamnei viceprimar (a municipiului Târgovişte, n.r.) Monica Ilie. Toţi aceşti colegi fac parte, din data de 30 martie, din Biroul Permanent Judeţean (BPJ). Era nevoie de prezenţa dumnealor şi cu drept de vot în BPJ, fiind responsabili de tot ceea ce înseamnă problematica organizării PSD pe anumite zone din judeţ'', a spus Claudia Gilia. 

Conform acesteia, conducerea PSD Dâmboviţa face în această perioadă deplasări în judeţ pentru a se întâlni cu membrii şi simpatizanţii formaţiunii politice. 

''În primul rând ne întâlnim cu activul nostru de partid, dar şi cu cetăţenii care vor să participe la aceste întruniri. Spre jumătatea lunii mai vom finaliza aceste întâlniri. Am fost în 17 localităţi din judeţ. Totodată realizăm inventarierea membrilor de partid şi alegerea preşedinţilor organizaţiilor locale în localităţile în care exista un interimat'', a precizat preşedinta organizaţiei de femei a PSD Dâmboviţa.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: rovana plumb PSD Titus Corlăean
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close