Antena 3 CNN Politică Ce înseamnă RUPEREA USL-ului. Cum va arăta noul Guvern, făcut de Ponta

Ce înseamnă RUPEREA USL-ului. Cum va arăta noul Guvern, făcut de Ponta

Ce înseamnă RUPEREA USL-ului. Cum va arăta noul Guvern, făcut de Ponta
de O.P.    |    25 Feb 2014   •   05:58

Aşadar, Klaus Iohanis spune răspicat că nu mai poate continua colaborarea cu PSD la guvernare. Adaugă faptul că negocierile pentru remanierea guvernamentală au eşuat  şi că aşteaptă decizia conducerii  PNL pentru a retrage miniştrii liberali din guvernul Ponta.

De cealaltă parte, dacă se retrage PNL, Victor Ponta va merge cu formula noului Guvern în Parlament pe 4 martie, potrivit unor surse din PSD.
Oficial, Victor Ponta a anunţat data de 8 martie ca termen pentru formarea unui nou cabinet, pentru că nu mai poate fi prelungit interimatul lui Gabriel Oprea la interne.

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, consideră că negocierile cu PSD pentru remanierea guvernamentală au eşuat, iar liberalii pregătesc retragerea de la guvernare.

Premierul Victor Ponta spune că viitorul Guvern, cu sau fără PNL, trebuie instalat până la 8 martie, atunci când expiră interimatul lui Gabriel Oprea la Ministerul de Interne.

Liderii USL se acuză unii pe alţii de intenţia de rupere a USL.

De cealaltă parte, Crin Antonescu spune că Victor Ponta este cel care face tot posibilul să rupă USL.

Victor Ponta a primit mandat să discute pentru formarea unei noi majorităţi parlamentare care să sprijine un Guvern USD, iar sursele politice spun că validarea în Parlament a noului Cabinet va avea loc pe 4 martie.

×
Subiecte în articol: USL scandal usl Klaus Iohannis
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close