Antena 3 CNN Politică Ce s-a discutat în spatele UŞILOR ÎNCHISE. Care este ADEVĂRATA MIZĂ a ieşirii de la guvernare a PNL-ului

Ce s-a discutat în spatele UŞILOR ÎNCHISE. Care este ADEVĂRATA MIZĂ a ieşirii de la guvernare a PNL-ului

Ce s-a discutat în spatele UŞILOR ÎNCHISE. Care este ADEVĂRATA MIZĂ a ieşirii de la guvernare a PNL-ului
de O.P.    |    26 Feb 2014   •   05:53

În spatele uşilor închise, discursul lui Crin Antonescu a fost mult mai tăios şi a confirmat că totul a fost doar un joc al orgoliilor şi o repoziţionare înaintea celor două tururi de alegeri.

De altfel, Antonescu le-a spus liberalilor care este adevărata miză a ieşirii de la Guvernare: până la sfârşitul anului, PNL să aibă şi preşedinte, dar şi premier. 

A adăugat că PSD a mizat tot timpul pe faptul că "PNL o să meargă în patru labe" la gândul că nu va mai fi la guvernare.  Declaraţiile au fost publicate de site-ul stiripesurse.ro.

"Ne aruncăm într-o bătălie în care avem culoar în faţă, avem prima şansă, normal că trebuie să facem eforturi cu toţi, să le facem fiecare, într-o bătălie care are la sfârşitul anului drept miză maximă, dar nu simplă, ca Partidul Naţional Liberal să aibă şi preşedinte, dar şi premier. Vă rog să vă gândiţi că nu e deloc imposibil!", le-a spus Antonescu colegilor săi.

Crin Antonescu a vorbit şi despe lupta de orgolii care s-a dat în USL de la izbucnirea crizei.  

"A plecat pe ideea că în momentul în care PNL va fi pus în faţa situaţiei de a nu mai fi la guvernare o sa meargă şi în patru labe şi o să spună pune-ne tu cum vrei la Finanţe, la Interne , la Externe. Cu alte cuvinte, noi suntem după două săptămâni de mari eforturi, în faţa refuzului categoric şi cu orice preţ, chiar în momentul în care au realizat că noi nu glumim, nu suntem într-un fel de cacealma, ci că într-adevăr suntem la capătul răbdării, refuzul cu orice preţ de a face o mişcare absolut simplă, care nu costă nimic PSD-ul care înseamnă o chestiune procedurală în Parlament, 5 minute", a continuat liderul liberalilor.

Crin Antonescu le-a mai spus colegilor săi că dacă PNL mai rămânea în Guvern, USL ar mai fi trăit maximum 2-3 luni.

×
Subiecte în articol: scandal usl
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close