Antena 3 CNN Politică Ce spune premierul Ponta despre o eventuală demitere a lui Fenechiu de la Transporturi

Ce spune premierul Ponta despre o eventuală demitere a lui Fenechiu de la Transporturi

Ce spune premierul Ponta despre o eventuală demitere a lui Fenechiu de la Transporturi
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    27 Mar 2013   •   07:56

Ministrul Relu Fenechiu nu va pleca din Guvern, a spus, răspicat, premierul Victor Ponta, răspunzându-i astfel preşedintelui Traian Băsescu, care a cerut insistent demiterea şefului de la Transporturi.

De asemenea, prim-ministrul spune că aşteaptă o decizie a justiţiei în cazul Ministrului Transporturilor.

Victor Ponta spune că schimbarea de la Ministerul Justiţiei este singura pe care o face în structura Guvernului. Premierul a răspuns astfel şi zvonurilor conform cărora  Relu Fenechiu va fi scos din Cabinet, aşa cum cere Traian Băsescu.

"N-am în vedere niciun fel de remaniere sau rocadă cu excepţia situaţiei de la Ministerul Justiţiei. În cazul domnului Fenechiu, în primul minut după ce un judecător se pronunţă asupra vinovăţiei domnului Fenechiu sau altcuiva pleacă din Guvern", a spus Victor Ponta.

Ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, va demisiona astăzi din funcţia de ministru al Justiţiei
, a anunţat, marţi, premierul Victor Ponta.

"Nu mor caii când vor câinii, ce să facem. Domnul Băsescu are probleme cu mine de mulţi ani. O să vedem care pică primul", a răspuns Relu Fenechiu, după ce preşedintele Traian Băsescu a cerut demisia acestuia.

Preşedintele Traian Băsescu a insistat într-o nouă scrisoare trimisă liderilor USL ca miniştii cercetaţi penal să fie înlăturaţi din guvern.

Crin Antonescu spune şi el că ar putea exista schimbări în Executiv numai în cazul în care miniştrii nu îşi respectă programul de guvernare pe care l-au asumat.





×
Subiecte în articol: Victor Ponta Relu Fenechiu
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close