Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Anunț surprinzător din PSD: Nu anunțăm premierul, că riscăm să fie arestat

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Anunț surprinzător din PSD: Nu anunțăm premierul, că riscăm să fie arestat

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Anunț surprinzător din PSD: Nu anunțăm premierul, că riscăm să fie arestat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    21 Oct 2016   •   18:53

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Declarație surprinzătoare a unui șef din PSD. Cel mai mare partid din țară nu-și anunță premierul, de teamă ca acea persoană să nu fie ridicată de pe stradă și închisă. 

Declarația a fost făcută vineri, la Antena 3, de Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD.

”Știm cu aproximație cine e premierul PSD, dar nu anunțăm acum, că sunt în stare oamenii ăștia să ni-l ia de pe stradă. Să ia tot, familie, socri”, a spus Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Întrebat de moderatorul emisiunii dacă s-ar putea întâmpla acest lucru, în condițiile în care cel propus ca premier nu a greșit cu nimic, Codrin Ștefănescu a răspuns afirmativ și a vorbit de ”porunci ale sistemului”.

”Nu are importanță (că nu a greșit cu nimic - n.r.). Ura unora și porunca către sistem este că tehnocrația trebuie să salveze România. Adică s-o facă praf mai departe”, a adăugat Codrin Ștefănescu.

Așadar, social-democratul invocă frica de posibile acțiuni abuzive ale statului ca fiind explicația pentru care PSD nu spune care este propunerea de premier. Totuși, nume există în partid, dă asigurări Ștefănescu.

”Avem 10 nume notorii din PSD, propuneri de posibil premier. Dar pe oricine am anunța, cu nume și prenume, devine ținta lor”.

”Este horror, trăim niște vremuri horror”, a încheiat social-democratul.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close