Antena 3 CNN Politică Conducerile a şase prefecturi, schimbate de Guvern

Conducerile a şase prefecturi, schimbate de Guvern

Conducerile a şase prefecturi, schimbate de Guvern
Sursa foto: Guvern
29 Ian 2009   •   15:57

Guvernul a decis joi schimbarea din funcţie a prefecţilor din judeţele Teleorman, Constanţa, Covasna, Dolj, Neamţ şi Mureş. O parte din foştii titulari au fost transferaţi în posturi de inspectori guvernamentali.
Fostul prefect al judeţului Constanţa,Culeţu Dănuţ a fost ?promovat ? ca inspector guvernamental, locul său fiind luat de Brăiloiu Tit Liviu fratele primarului de la Eforie şi candidat al PSD la alegerile parlamentare din 2008.
La nivelul judeţului Covasna, prefectul Gyorgy Ervin predă ştafeta lui Munteanu Codrin Dumitru, udemeristul fiind trecut pe o funcţie de inspector guvernamental. Munteanu a fost subprefect al Capitalei şi subprefect în Covasna. Preia postul de prefect cu susţinerea PSD.
Dumitru Silviu, fostul prefect de Dolj, a fost instalat, conform principiului mobilităţii, în funcţia publică de inspector guvernamental. Atribuţiile de prefect vor fi exercitate, cu caracter temporar, de Stancu Florin-Ionuţa, director al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj, susţinut de PSD.
În Neamţ, la Prefectură a fost desemnat Archip Mihai, fostul titular, Mioara Manea, fiind trecut pe linie moartă.
Pedelistul Paşcan Emil-Marius, fost purtător de cuvânt al primarului de Tărgu-Mureş, a preluat scaunul de prefect de Mureş. Predecesorul său, Felicia Pop nu a mai beneficiat de practica mobilităţii.
La Teleorman, prefectul Niculcea Zorinel a fost transferat în calitatea de inspector guvernamental. Potrivit hotărârii de Guvern semnate de premierul Emil Boc, Izină Ionel a fost repus în funcţia publică de prefect al judeţului pe care o pierduse în august 2007.
Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: guvern
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close