Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Îl felicit pe Radu Stroe, a obţinut cea mai spectaculoasă victorie liberală

Crin Antonescu: Îl felicit pe Radu Stroe, a obţinut cea mai spectaculoasă victorie liberală

Crin Antonescu: Îl felicit pe Radu Stroe, a obţinut cea mai spectaculoasă victorie liberală
Sursa foto: crin antonescu
18 Ian 2010   •   08:37

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică seară, că îl felicită pe Radu Stroe, pe care îl respectă pentru scordul "record" obţinut şi pe care îl respectă având în vedere că el a obţinut în colegiul său de senator scorul obţinut de Prigoană la aceste alegeri parţiale.

"Îl felicit pe Radu Stroe de asta sunt aici, dar este seara lui şi cred că el e persoana cea mai importantă în această zi. Pentru mine e o mare bucurie pentru că e unul dintre oamenii cu care sunt împreună, ca şi cu Andrei Chiliman, de 20 de ani. Cred că e un succes foarte important şi simbolic, şi probabil e şi o fericită coincidenţă între, iată, împlinirea a 20 de ani de la reînfiinţarea de la reluarea activităţii PNL în această clădire unde ne aflăm acum", a susţinut Crin Antonescu, citat de Mediafax.

Antonescu a ţinut să spună că îl priveşte cu mare respect pe Stroe, având în vedere că el a obţinut la alegerile parlamentare scorul obţinut la aceste alegeri de Honorius Prigoană.

"Eu, unul care la parlamentare am obţinut procentul obţinut azi de domnul Honorius Prigoană vă daţi seama că îl privesc cu mare respect", a spus Antonescu.

El a subliniat că scorul obţinut de Radu Stroe e unul "record".

"Acest succes care este în aceşti 20 de ani, probabil, un record. Este, cred, liberalul care a obţinut cea mai spectaculoasă, cel puţin aritmetic, victorie liberală", a conchis liderul PNL.

În urma scrutinului de duminică, numărătoarea paralelă a PNL indică faptul că liberalul Radu Stroe a câştigat mandatul de deputat în Colegiul 1 al Capitalei rămas vacant după ce Bogdan Olteanu a devenit viceguvernator al BNR, obţinând 70% din voturi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Radu Stroe alegeri parlamentare
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close