Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Nu vom accepta şantajuri mediatice. Nici partidul, nici eu!

Crin Antonescu: Nu vom accepta şantajuri mediatice. Nici partidul, nici eu!

Crin Antonescu: Nu vom accepta şantajuri mediatice. Nici partidul, nici eu!
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Aug 2013   •   14:46
Preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, la finalul şedinţei BPC, la Palatul Parlamentului, că există două propuneri pentru funcţia de ministru al Transporturilor - Nini Săpunaru şi Ramona Mănescu. 
 
"Am făcut Biroului Politic Central o propunere, cuprinzând două nume. Domnul Nini Săpunaru, despre care s-a şi discutat în presă în ultimele zile. Am menţinut această propunere deoarece atâta vreme cât considerăm că un om politic are datele necesare pentru a candida la acest post, atâta timp cât nu noi, ci public nu se cunoaşte ceva ce poate fi imputat acestui om sub aspectul corectitudinii, nu vom accepta şantajuri mediatice. Nu PNL, care se află sub un asemenea atac de foarte multă vreme. Nu eu, ca preşedinte al PNL. În acest sens, am păstrat propunerea cu Nini Săpunaru, bazându-mă pe experienţa sa, este un om care a condus o instituţie foarte mare, importantă în România, Direcţia Generală a Vămilor", a motivat Antonescu. 
 
Preşedintele liberal a arătat că a existat şi a doua variantă, în persoana Ramonei Mănescu. 
 
"Am adăugat încă o variantă, având în vedere complexitatea, dificultatea şi multiplele faţete ale tematicii şi politicii dintr-un asemenea minister şi am adăugat încă o variantă, în persoana doamnei europarlamentar Ramona Mănescu. Un om cu experienţă internaţională, cu anvergură, cu abordare, care, în funcţie de cum gândim acest minister, poate să aibă date foarte importante. Partidul a votat în unanimitate aceste două variante, pe care le voi prezenta premierului, urmând ca Victor Ponta să le transmită mai departe, preşedintelui Traian Băsescu."
 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close