Antena 3 CNN Politică Cristian Bușoi: Judecătorii au decis că procesul de calomnie pornit de către doamna Firea este neîntemeiat

Cristian Bușoi: Judecătorii au decis că procesul de calomnie pornit de către doamna Firea este neîntemeiat

Cristian Bușoi: Judecătorii au decis că procesul de calomnie pornit de către doamna Firea este neîntemeiat
11 Mai 2018   •   19:21

Europarlamentarul PNL Cristian Bușoi anunță că procesul prin care primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, îl acuza de calomnie a fost respins de către judecători.

"Judecătoria Sectorului 1 a respins ca neîntemeiată chemarea mea în judecată de către doamna Primar General pe motiv de calomnie, ca urmare a declarațiilor în care spuneam că ceea ce susține administrația PSD-Firea pentru sistemul de transport taxi din București este ambramburit, îmbâcsit de exemple de proastă practică, de care bucureștenii s-au săturat pănă peste cap, anunță europarlamentarul PNL Cristian Bușoi.

"Cred în continuare că abrambureala și lipsa de judecată sunt caracteristicile esenţiale ale acţiunilor administrației PSD-Firea nu doar în ceea ce priveşte transportul, ci în general în tot ceea ce este esenţial pentru Bucureşti: trafic, infrastructură, termoficare. Cred că ceea ce face administraţia PSD în Bucureşti și în cele șase sectoare este o spoială, nu gândire administrativă, şi un haos vesel, care va ţine Bucureştiul blocat. Pentru mine şi pentru PNL, singura concluzie, după decizia instanţei, este că vom avea critici mai dure şi mai directe față de ceea ce face PSDragnea-Firea în administraţia Capitalei", adaugă acesta.

×
Subiecte în articol: Cristian Busoi Gabriela Firea
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close