Antena 3 CNN Politică Cristian Diaconescu: Toate lucrările urbanistice din banii cetăţenilor vor fi făcute publice

Cristian Diaconescu: Toate lucrările urbanistice din banii cetăţenilor vor fi făcute publice

Cristian Diaconescu: Toate lucrările urbanistice din banii cetăţenilor vor fi făcute publice
07 Mai 2008   •   13:28

Cristian Diaconescu, candidatul PSD la primăria Capitalei, şi-a prezentat, miercuri, planul de campanie şi strategia politică prin care îşi propune ca Bucureştiul să devină ?un oraş european de prim rang, un oraş cultural, social şi turistic?. Planul pentru Bucureşti va fi publicat pe site-ul www.primarul.ro. Punctul de la care Diaconescu spune că a pornit în elaborarea acestuia este ?realitatea pe care toată lumea o cunoaşte?.

?Bucureştiul a traversat şi traversează un moment dezastruos în istoria sa din ultimele sute de ani?, a precizat Diaconescu.

?Bugetul Bucurestiului a ieşit mereu pe plus, deşi, economic, a scăzut foarte mult?, spune candidatul PSD la Capitală.

Ceea ce Cristian Diaconescu le propune locuitorilor Bucureştiului este să îi dea voie să aplice legea în Primaria Capitalei. Candidatul PSD la Bucureşti spune că îşi doreşte să cultive respectul faţă de cetăţeni, bunul simţ si transaprenţa.

Diaconescu promite că va face publice ?toate contractele făcute pe banii cetăţenilor? şi că va pune în aplicare sancţiunilr date până acum.

Reprezentantul social-democrat în lupta pentru Capitală promite să ţină cont de părerea bucureştenilor în ceea ce priveşte reîntoarcerea sub administrarea Capitalei a metroului, centurii Bucureştiului si centurii verde, a pompierilor şi a altor instituţii care au ieşit de sub controlul Primăriei Generale.

Diaconescu îşi propune să elaboreze un nou Plan Urbanistic General. Cel care este în vigoare în prezent a fost elaborat în urmă cu 8 ani. Aspirantul la fotoliul de primar promite ca orice lucrare de urbanism să se facă în urma unei licitaţii publice.

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close