Antena 3 CNN Politică Cristoiu, scenariu-incendiar: Unii membri PSD sunt șantajați de noul binom SRI-Parchetul General

Cristoiu, scenariu-incendiar: Unii membri PSD sunt șantajați de noul binom SRI-Parchetul General

Cristoiu, scenariu-incendiar: Unii membri PSD sunt șantajați de noul binom SRI-Parchetul General
20 Sep 2018   •   22:49

Bătălia din PSD a fost deja tranșată. Potrivit surselor Antena 3, 40 de filiale ale partidului și-au arătat susținerea pentru Liviu Dragnea.

Doar 20 de filiale sunt de partea vicepreședintelui PSD Gabriela Firea și a celorlalți contestatari ai președintelui partidului.

Informația a fost comentată, joi, la "Sinteza Zilei", de jurnalistul Ion Cristoiu.

"Domnul Dragnea este un președinte ales prin referendum PSD. Nu poți să-l scoți din joc în urma unor lideri care se adună și care nu reprezintă masa de oameni - ei sunt un fel de comitet central al Partidului Comunist Român. Nu pot prin votul lor să înlocuiească referendumul.

Ion Cristoiu afirmă că puciștii vor sparge PSD-ul cu ocazia CEx-ului de vineri.

"Din punctul acesta de vedere, vă garantez că ei nu mai dau înapoi. Chiar dacă învinge domnul Dragnea are o foarte mare problemă. (...) Unii sunt șantajați, n-am nicio îndoială, de noul binom SRI-Parchetul General și după părerea mea e ceva în neregulă și cu Viorica Dăncilă.

Dosarul acela de înaltă trădare s-a transformat în dosar de dezvăluire de secrete de informații secret de stat unei alte persoane, deci se ia ce a declarat domnul Dragnea la dvs. despre mutarea ambasadei și am înțeles că doamna Dăncilă i-a zis și era o chestiune secretă", a spus Ion Cristoiu.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close