Antena 3 CNN Politică Criticul Alex Ştefănescu, despre protocolul PDL-PNŢCD: Se asociază un burghez eficient cu o aristocrată săracă

Criticul Alex Ştefănescu, despre protocolul PDL-PNŢCD: Se asociază un burghez eficient cu o aristocrată săracă

Criticul Alex Ştefănescu, despre protocolul PDL-PNŢCD: Se asociază un burghez eficient cu o aristocrată săracă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
03 Apr 2012   •   13:43

Preşedintele organizaţiei PDL Bucureşti Elena Udrea şi preşedintele organizaţiei PNŢCD Bucureşti Alex Ştefănescu au semnat, marţi, un protocol de colaborare politică şi susţinere reciprocă la nivelul Capitalei, informează Mediafax.
   
Liderul organizaţiei PNŢCD Bucureşti, criticul literar Alex Ştefănescu, a apreciat semnarea acestui protocol de colaborare dintre PNŢCD şi PDL drept o asociere între "un burghez eficient cu o aristocrată săracă".
   
"Se asociază în momentul de faţă un burghez eficient, un om de acţiune, cu o aristocrată săracă şi din această combinaţie cred că va ieşi o echipă puternică", a spus Alex Ştefănescu.
   
El şi-a început discursul spunând că se bucură în primul rând pentru că a avut ocazia să fie fotografiat alături de Elena Udrea, ceea ce în opinia sa "va provoca invidia a milioane de bărbaţi din România".
   
Alex Ştefănescu a mai spus că "PNŢCD vine cu un capital de nobleţe de care este foarte mare nevoie în politica românească" şi că asocierea dintre cele două partide "nu este acţiune politică de mare anvergură, dar are o valoare simbolică".
   


×
Subiecte în articol: pdl PNTCD Elena Udrea
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close