Cuvinte GRELE de la Blaga către Udrea: "Pur şi simplu nu cred că mai există". Care sunt PLANURILE liderului PNL

de O.P.    |    12 Dec 2014   •   09:16
Cuvinte GRELE de la Blaga către Udrea: "Pur şi simplu nu cred că mai există". Care sunt PLANURILE liderului PNL
Co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat joi că PMP este un partid care nu mai există "decât cu numele" după ce o serie de parlamentari au părăsit formaţiunea, în pofida faptului că s-au aflat în fotografiile de la Neptun împreună cu Traian Băsescu.

Liderul PNL a fost întrebat dacă opoziţia negociază pe marginea unei moţiuni de cenzură pe care să o introducă în Parlament în luna febuarie.

"Este dreptul şi obligaţia opoziţiei să verifice soliditatea guvernamentală pe de o parte, şi pe de altă parte să sancţioneze derapajele puterii prin moţiune de cenzură, şi normal că o vom face în sesiunea viitoare (...) În momentul în care vom depune o moţiune de cenzură bineînţeles că o vom discuta şi cu actualele structuri parlamentare, în primul rând cu UDMR, cu minorităţile alta decât cea maghiară", a spus Blaga.

El a fost întrebat dacă discuţiile îi vor viza ?şi pe cei din PMP.

"Nu cred că mai există pur şi simplu decât cu numele acest partid, pentru că majoritatea parlamentarilor - şi mă gândesc în special la cei erau în poză pe plaja de la Neptun -  au plecat la alte partide", a replicat Blaga.

x close