Antena 3 CNN Politică "Dacă nu eşti pe Facebook, nu exişti" - principiu înţeles de câţiva miniştri români

"Dacă nu eşti pe Facebook, nu exişti" - principiu înţeles de câţiva miniştri români

"Dacă nu eşti pe Facebook, nu exişti" - principiu înţeles de câţiva miniştri români
Sursa foto: Foto: kpel965.com
18 Feb 2012   •   12:48
Unii politicieni au ajuns să fie mai activi pe internet decât în viaţa publică, probabil conform principiului "dacă nu eşti pe Facebook, nu exişti". Miniştrii noului guvern Ungureanu sunt şi ei în tendinţe. De departe, cea mai activă pe Facebook este singura doamnă din guvern, Claudia Boghicevici.

Ministrul Muncii, Claudia Boghicevici are cei mai mulţi prieteni pe Facebook. 2664. Are toate şansele să o depăşească în popularitate pe Elena Udrea, fosta vedetă a cabinetului Boc. Deşi îmbrărcată mult mai sobru, Boghicevici nu trece neobservată, cel puţin în mediul virtual. Ba chiar frânge inimi.
 


De dragul imaginii, nu se sfieşte să coboare de pe tocuri direct în ghete şi să împingă maşini înzăpezite. O dovedesc imaginile suprinse în Arad , acolo unde a fost aleasă deputat şi postate pe pagina de Facebook.

Însă doamna Boghicevici mai are mult de învăţat în materie de imagine publică. Ar putea avea un profesor foarte bun în persoana doamnei Udrea care nu s-a dat înlături de la nimic în decursul carierei sale politice. Totul, de dragul publicităţii!

Pe locul doi, în topul celor mai populari miniştri pe Facebook, îl întâlnim pe Cristian Petrescu, cel care a înlocuit-o pe Elena Udrea, la Ministerul Turismului. Are nu mai puţini de 1.723 de prieteni virtuali.

Un alt perfomer al mediului virtual este noul ministru al Agriculturii, Stelian Fuia. Are nu mai puţin de 1.558 de prieteni şi poze cât toţi ceilalţi la un loc, majoritatea cu Theodor Stolojan.

Codaşul clasamentului este ministrul comunicaţiilor, Răzvan Mustea, cel care l-a iritat din prima zi pe preşedintele Traian Băsescu, cu scârţâitul de pantofi pe marmura Cotrocenilor, chiar la depunerea jurământului.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close