Antena 3 CNN Politică Dacian Cioloș prezintă un altfel de bilanț al guvernării sale: „Aș putea scrie într-o carte întreagă despre tot ce a însemnat acest an”

Dacian Cioloș prezintă un altfel de bilanț al guvernării sale: „Aș putea scrie într-o carte întreagă despre tot ce a însemnat acest an”

Dacian Cioloș prezintă un altfel de bilanț al guvernării sale: „Aș putea scrie într-o carte întreagă despre tot ce a însemnat acest an”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Dacian Cioloş
de S.T.    |    08 Ian 2017   •   13:56

Fostul premier Dacian Cioloş a publicat duminică, pe pagina sa de Facebook, „un altfel de bilanţ” al anului de guvernare, în imagini.

„Un altfel de bilanț, în imagini, al anului de guvernare. Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte. Câteva zeci de imagini fac... păi, în acest caz, mai mult decât aș putea scrie într-o carte întreagă despre tot ce a însemnat acest an 

Au fost momente dificile, momente frumoase, momente tensionate și momente emoționante. Iar cel mai adesea, din toate la un loc...

Fotografiile surprind si momente cu zambete. Este datorită încrederii și motivației în tot ceea ce am făcut și convingerii că trebuie să rămânem noi înșine, în orice împrejurare”, a scris Dacian Cioloș, duminică, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş bilant guvernare carte
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close