Antena 3 CNN Politică Dan Barna, după citirea moțiunii: ”Am văzut o ploaie de minciuni de la Cîțu. Acest Guvern trebuie să plece”

Dan Barna, după citirea moțiunii: ”Am văzut o ploaie de minciuni de la Cîțu. Acest Guvern trebuie să plece”

Dan Barna, liderul USR, a dat declarații după citirea moțiunii de cenzură în plenul reunit al Parlamentului. Acesta a spus că USR PLUS a luat decizia corectă de a nu-l mai susține pe Florin Cîțu în fruntea Guvernului și că își vor susține în continuare această poziție.

Dan Barna, după citirea moțiunii: ”Am văzut o ploaie de minciuni de la Cîțu. Acest Guvern trebuie să plece”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    09 Sep 2021   •   17:28

”Florin Roman ne aduce aminte exact de momentele cu Iordache, cu Dragnea, pe care România le credea depășite. Lucrul acesta este inadmisibil. Din fericire, lucrurile au intrat în normal. (...) Sper și sperăm cu toții ca respectarea literei Constituției să devină o normalitate și marți să avem votul pe această moțiune de cenzură”, a spus Dan Barna.

Dan Barna a fost întrebat ce părere are despre faptul că, miercuri, Florin Cîțu a demis toți secretarii de stat și toți prefecții USR, iar el a răspuns: ”Este un gest profund contradictoriu cu mesajele, false, transmise, în care domnul premier Cîțu făcea apel la înțelegere. Era aproape ca în glumele acelea caraghioase în care vă invit la înțelegere, îi dau afară pe colegii dumneavoastră.

Nu e nimic de spus. Fiecare gest, fiecare declarație - am văzut aseară o ploaie de minciuni absolut fabuloase - arată că acest Guvern nu mai poate să continue, arată că decizia USR PLUS de a nu-l mai susține pe Florin Cîțu în fruntea Guvernului este una corectă, este una morală și repsonsabilă pentru România. Este poziția pe care o să continuăm să o avem”, a mai spus Barna.

Dan Barna a precizat că singura soluție pentru ca această coaliție să funcționeze este ca Florin Cîțu să plece și să fie propus un alt premier.

×
Subiecte în articol: Dan Barna
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close