Daniel Zamfir: Astăzi, s-a decis să fie una din condițiile pentru care ALDE merge mai departe în Coaliție

29 Mai 2019   •   20:26
Daniel Zamfir: Astăzi, s-a decis să fie una din condițiile pentru care ALDE merge mai departe în Coaliție Foto: captură Antena 3

Daniel Zamfir, senator ALDE, comentează asupra ultimelor evenimente de pe scena politică şi asupra frământărilor de după aflarea rezultatului alegerilor europarlamentare. 

"Astăzi, la ședința ALDE, dna Renate Weber, vorbea despre faptul că România, azi, nu mai e una rațională ci mai degrabă emoțională. Ne a spus și presedintele Iohannis că alegerile se câștigă pe emotie, nu pe altceva. I a ieșit lui Băsescu - de doua ori - si lui Iohannis, tot de două ori. Acum, parcă mai mult ca oricând a lovit valul de ură. Și a fost tsunami.

Nu a mai contat nimic din deciziile bune care au fost luate până acum. Eu, in schimb, deși știu că nu va conta, mă încăpățânez sa merg mai departe cu Legea de protecție a consumatorilor împotriva camerei. Astăzi, s-a decis să fie una din condițiile pentru care ALDE merge mai departe în Coaliție. Vreau sa cred, că după ce trece emoția, revenim la rațiune...", transmite Daniel Zamfir.

Parteneri
x close