Antena 3 CNN Politică Demisie în PSD. "Nu mă mai simt utilă partidului!"

Demisie în PSD. "Nu mă mai simt utilă partidului!"

Demisie în PSD. "Nu mă mai simt utilă partidului!"
09 Apr 2016   •   14:38

Preşedintele filialei municipale PSD Piatra Neamţ, Aurelia Simionică, a demisionat din partid şi a declarat, pentru AGERPRES, că decizia sa este fermă, scrie agerpres.

"Mi-am depus demisia, iar domnul preşedinte Ionel Arsene a solicitat, până la aprobarea demisiei, încă o discuţie pentru clarificarea lucrurilor. Demisia mea este fermă. Este motivată în trei rânduri scrise de mână, aşa cum se fac astfel de solicitări. Demisionez pentru că în momentul de faţă consider că nu mai sunt utilă partidului", a afirmat Aurelia Simionică.

Ea a adăugat că, deocamdată, nu intenţionează să se înscrie în alt partid şi va medita câteva zile asupra situaţiei.

Aurelia Simionică a avut trei mandate consecutive de preşedinte al filialei PSD Piatra Neamţ, ultima realegere a sa pe funcţie fiind în anul 2015.

Simionică este şi consilier municipal la Piatra Neamţ, însă îşi va pierde mandatul de ales local ca urmare a demisiei din PSD.

Şi preşedintele executiv al PSD Neamţ, deputatul Vlad Marcoci, intenţionează să demisioneze din funcţia de conducere, însă acesta va rămâne membru al partidului.

În urmă cu o săptămână, un alt membru al Biroului politic local al PSD Neamţ şi candidat pentru consiliul local, Ioan Fiterău, a demisionat din partid.

×
Parteneri
1,5 milioane de angajați români ar putea avea salarii mai mici, din iulie
x close