Antena 3 CNN Politică Deputatul Marian Mina (PSD), mesaj tranşant pentru Vasile Blaga: "Nu vă pricepeți la nimic. Ați dovedit-o când ați tăiat pensii și salarii"

Deputatul Marian Mina (PSD), mesaj tranşant pentru Vasile Blaga: "Nu vă pricepeți la nimic. Ați dovedit-o când ați tăiat pensii și salarii"

Deputatul Marian Mina (PSD) a transmis un mesaj tranșant după ce europarlamentarul PNL Vasile Blaga ar fi spus, potrivit unor surse politice, că liberalii nu trebuie să cedeze un milimetru la negocieri pentru că social-democrații nu mai emană forța de odinioară.

Deputatul Marian Mina (PSD), mesaj tranşant pentru Vasile Blaga: "Nu vă pricepeți la nimic. Ați dovedit-o când ați tăiat pensii și salarii"
Sursa foto: Facebook | Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mai 2023   •   19:51

A fost ședință cu scântei până târziu în noapte la PNL. Liberalii vor comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale și mai multe posturi de la UDMR.

În ședința de ieri seară, de la Vila Lac, care a durat aproximativ patru ore, liderii de filială, dar și alți lideri importanți ai PNL au discutat despre ce strategie ar trebui adoptată mai departe şi au cerut imperativ ca liberalii să nu cedeze ministerul Transporturilor la PSD.

„Noi de fapt negociem cu șoferii PSD-iștilor de altădată”, ar fi spus europarlamentarul PNL Vasile Blaga, potrivit unor surse politice, citate de stiripesurse.ro.

Indignat de aceste afirmații, deputatul Marian Mina (PSD) a transmis un mesaj tranșant pe Facebook.

"Domnule Blaga, „șoferii” nu conduc băuți! Ca să înțelegeți că nici aici nu aveți loc la negocieri. Apoi, ca să negociați cu șoferii, trebuie să vă pricepeți la mașini măcar! Voi nu vă pricepeți la nimic. Ați dovedit-o, domnule Blaga, când ați tăiat pensii și salarii!

Ospătarii, ajunși șefii PNL, azi serveau la bar la Cotroceni. Puteți rămâne ospătarii PSD în continuare! Vă mai chemăm noi la zilele comunelor. Avem ce face cu voi! Până atunci, stați calmi! Ospătarii servesc. La loc comanda, domnule Blaga!

P.S.: Puneți-l și pe #Motreanu ministru, undeva, că se încălzește de 2 ani și nu prinde lotul deloc, nu primește convocare. Văd că a renunțat la Interne. Măcar la Agricultură poate, de data aceasta, stă mai mult de două săptămâni", a scris deputatul Marian Mina (PSD) pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Marian Mina vasile blaga PSD PNL
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close