Antena 3 CNN Politică Descoperiţi. Firma lui Cîţu, contract cu CJ al lui Dragnea

Descoperiţi. Firma lui Cîţu, contract cu CJ al lui Dragnea

Florin Cîțu, noul prim-ministru desemnat de Klaus Iohannis să formeze un nou guvern, a fondat, alături de Daniel Dăianu și de fostul ministru tehnocrat al Muncii Dragoș Pîslaru, celebra companie GEA Strategy & Consulting SRL, care a fost abonată ani de zile la contractele pe fonduri europene cu instituții-cheie conduse de PSD.

Descoperiţi. Firma lui Cîţu, contract cu CJ al lui Dragnea
de M.Z.    |    08 Mar 2020   •   00:08

Printre acestea se numără inclusiv cele cu Consiliul Județean Teleorman, condus la acel moment chiar de Liviu Dragnea. 

Partenerii de afaceri ai lui Cîțu, atât din firma administrată de Dragoș Pîslaru, cât și dintr-o altă companie – Macroanalitica –, Daniel Daianu și un anume Laurian Lungu, au fost desemnați, în aprilie 2018, de fostul premier PSD Viorica Dăncilă să facă parte din Comisia Națională de Fundamentare a Planului Național de Adoptare a monedei euro. 

Cîțu s-a evidențiat, în ultimii ani, drept un adversar feroce al PSD, iar scopul anunțat de el, după ce a fost desemnat de Klaus Iohannis în calitatea de candidat la funcția de prim-ministru, este „depesedizarea României”.

În cursul anului 2010, Florin Cîțu a decis să cesioneze părțile sociale deținute către o anume Laura Darie, născută în 14 august 1977, domiciliată în București, dar originară din Râmnicu Vâlcea, de unde este și actualul premier desemnat. 

Informaţiile au fost prezentate sâmbătă, la emisiunea Descoperiţi, de la Antena 3.

Firma lui Cîţu, contract cu CJ al lui Dragnea

×
Subiecte în articol: Decoperiti Descoperiți Klaus Iohannis
Parteneri
Horoscop 2-8 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Atenţie la o trădare
x close