Antena 3 CNN Politică Detalii de culise de la ședința PSD

Detalii de culise de la ședința PSD

Detalii de culise de la ședința PSD
23 Iun 2019   •   13:43

Veşti extrem de interesante după şedinţa social-democraţilor de sâmbătă, de la Neptun! Congresul pentru desemnarea conducerii PSD are loc pe data de 29 iunie, însă PSD-iştii s-au reunit în acest week-end la malul mării, pentru a tranşa situaţia şi pentru a-şi negocia susţinerea (fiecare în funcţie de sfera de influenţă şi în funcţie de ceea ce îşi doreşte). Premierul Viorica Dăncilă, care candidează la funcţia de preşedinte al PSD, a fost destul de zgârcită în declaraţii la finalul şedinţei. Ea a răspuns întrebărilor legate de intenţia lui Eugen Teodorovici de a candida la preşedinţia României. Însă, nici o declaraţie despre negocierile dintre colegii săi sau despre potenţiala remaniere guvernamentală!

Surse de la vârful PSD au precizat, pentru Replica de Constanţa, că încep să se aşeze lucrurile în privinţa viitoarei conduceri a partidului. Spre exemplu, urmare a negocierilor, preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, ar urma să renunţe la candidatura pentru funcţia de secretar general. El ar urma să primească "la schimb" postul de ministru al Transporturilor, atunci când va fi "operată" o remaniere guvernamentală! Ce e drept, se discută o posibilă remaniere, iar pe lista celor vehiculaţi că vor părăsi ministerele se numără şi Răzvan Cuc de la Transporturi.

Contactat de "Replica" de Constanţa, Felix Stroe nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informaţiile noastre. El a lăsat loc de interpretare: "Astăzi (22 iunie - n.r.) s-au făcut nişte anunţuri de către unii colegi. Listele de candidaţi se închid pe 26, la miezul nopţii", a spus Stroe.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close