Disidenții ALDE, manevră înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale. Ce se întâmplă cu cel mai nou partid apărut pe piața politică

16 Noi 2019   •   11:37
Disidenții ALDE, manevră înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale. Ce se întâmplă cu cel mai nou partid apărut pe piața politică Foto: Teodor Melescanu/ Facebook

O surpriză uriașă are loc chiar înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale. Ar putea lua naștere un nou partid, acum, chiar înainte de bătălia finală.

Disidenții ALDE fac ședință. Este prima întâlnire Forța Națională, un partid format în urma ruperii ALDE.

Forța Națională e un partid proaspăt apărut pe piața politică din România, cu mai mulți membrii plecați din partidul lui Tăriceanu.

Vorbim de câteva nume importante: Teodor Meleșcanu, Grațiela Gavrilescu sunt doar câțiva dintre cei care fac parte din acest partid și care vor încerca să îl combată pe Tăriceanu.

Ședința are două puncte importante pe ordinea de zi. Teodor Meleșcanu ar putea deveni președintele partidului și Grațiela Gavrilescu ar putea deveni prim vicepreședinte. Vor ieși la declarații și vor spune ce vor să facă înainte de turul doi de alegeri.

Parteneri
x close