Disperarea i-a adus pe români în stradă, iar Boc îndeamnă la înţelepciune. Mesajul premierului de Ziua Unirii

de D.D.    |    24 Ian 2012   •   09:44
Disperarea i-a adus pe români în stradă, iar Boc îndeamnă la înţelepciune. Mesajul premierului de Ziua Unirii Foto: Intact Images
În timp ce românii au ajuns la capătul răbdării şi au ieşit în număr mare în stadă ca să-şi strige disperarea, Emil Boc cere, de Ziua Unirii, „înţelepciune politică în actualul context socio-economic”. Premierul Emil Boc a transmis, marţi, un mesaj.

"Marcăm astăzi 153 de ani de la Unirea Principatelor Române, etapă crucială pentru evoluţia României moderne şi, totodată, un bun prilej să reflectăm asupra unor valori fundamentale. Acum, la fel ca în urmă cu 153 de ani, este nevoie de unitate pentru a apăra interesele României. Noi, românii, am fost uniţi în jurul idealurilor naţionale şi în jurul interesului ţării în toate momentele de cotitură ale istoriei. Un arc peste timp ne dovedeşte perenitatea şi actualitatea acestei valori", spune şeful Guvernului, potrivit Mediafax.

"Marile momente istorice ale României obligă, încă o dată, întreaga clasă politică să dovedească unitate, responsabilitate şi curaj, asemenea înaintaşilor. Este datoria oamenilor politici să dea dovadă de maturitate, înţelepciune şi să promoveze proiecte care să construiască, în continuare, România ca un stat european modern, în beneficiul românilor. Este timpul să înlocuim confruntarea cu competiţia şi, împreună, să reflectăm în interesul românilor din ţară şi din afara graniţelor", îşi încheie Boc mesajul.

 
Get Adobe Flash player

x close