Antena 3 CNN Politică Doina Tudor (PNL): Sunt pregătită pentru reținere, am bagajul făcut

Doina Tudor (PNL): Sunt pregătită pentru reținere, am bagajul făcut

Doina Tudor (PNL): Sunt pregătită pentru reținere, am bagajul făcut
24 Feb 2016   •   13:06
Senatoarea PNL Doina Tudor a spus miercuri, după votul din plen, că este pregătită pentru reținere și, mai mult, are ”bagajele făcute”.
 
”Sunt pregătită pentru reținere, am bagajul făcut”, a spus, miercuri, senatoarea PNL Doina Tudor, după ce votul din plen al colegilor.
 
Întrebată de presă ce părere are despre rezultatul votului, politicianul a răspuns: ”Ar fi urât să comentez votul colegilor mei. (...) Mă așteptam, sunt pregătită, nu am niciun fel de problemă. Sunt convinsă că voi fi chemată la DNA și mă voi prezenta acolo”, a spus liberala.

Senatoarea susține încă că este nevinovată.
 
"Din moment ce sunt nevinovată și am toate dovezile că sunt nevinovată, de ce ar trebui să, nu știu, să am un moment rău? (...) am dovezile în mână. O să hotărască Înalta Curte de Casație mai departe", a afirmat Doina Tudor.
 
Despre afirmațiile sale potrivit cărora în perioada când procurorii susțin că ar fi primit necuvenit anumite sume de bani era plecată în SUA, senatorul PNL a spus: "Da, (...) exact când au fost datele acelea date de către inculpat, au fost menționate niște date de remitere a banilor. Deci, eu am biletul de avion pe care l-am depus și pașaportul cu ștampila de intrare în SUA. De asta vă spun: sunt liniștită în măsura posibilului, eu am depus, ceilalți nu au avut ce să depună. Nu există nicio dovadă, absolut nimic", a mai declarat Doina Tudor.
 
Senatorii au votat cererile DNA pentru reținerea și arestarea Doinei Tudor
 
Senatoarea a încercat să-şi impresioneze colegii să nu voteze cererile, povestindu-le despre suferinţa pe care a îndurat-o după despărţirea de fostul şot, cel din cauza căruia a ajuns în situaţia de azi. 
 
Soția fostului vicepreședinte ASF Daniel Tudor, Doina Anca Tudor, este urmărită penal pentru complicitate la luare de mită, anunță DNA. 

Daniel Tudor, 
la data faptei președinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, ulterior vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară, a fost reținut de procurori.
 
DNA precizează că, în perioada martie-mai 2013, Doina Tudor l-a ajutat în mod direct pe Daniel Tudor să primească suma de 200.000 de euro (din suma totală de 300.000 de euro primită de acesta), pentru ca acesta, în calitate de președinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, să favorizeze o firmă de asigurări care făcuse obiectul unor activități de control.
 
Potrivit DNA, în perioada martie — mai 2013, în contextul efectuării unui control la o societate de asigurări, Daniel Tudor, în calitate de președinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, ulterior vicepreședinte al ASF, a primit de la administratorul firmei respective, denunțător în cauză, prin intermediul lui Ovidiu Marian, suma de 300.000 euro pentru ca rezultatul verificărilor să fie unul favorabil omului de afaceri.
 

×
Subiecte în articol: bagaje retinere
Parteneri
Gata cu amenzile! Apelul celui mai cunoscut polițist român de pe TikTok
x close