Antena 3 CNN Politică Doru Viorel Ursu: Serviciile secrete au fost folosite ca instrument politic în România

Doru Viorel Ursu: Serviciile secrete au fost folosite ca instrument politic în România

Doru Viorel Ursu: Serviciile secrete au fost folosite ca instrument politic în România
22 Ian 2009   •   23:01

?Primeam informaţii despre Ion Raţiu, Radu Câmpeanu şi Corneliu Coposu care erau filaţi la vremea respectivă de SRI şi de serviciul doi şi-un sfert. Ceea ce spun este bazat pe notele de informaţii pe care le primeam dimineaţa de la aceste servicii?, a declarat Doru Viorel Ursu la emisiunea Sinteza Zilei.
După dezvăluirile lui Claudiu Săftoiu, fost director al SIE, un alt fost oficial, Doru Viorel Ursu, ministru de Interne în guvernul Petre Roman, face declaraţii cu privire la serviciile române de informaţii.
?Serviciile secrete în România au fost folosite ca instrument politic?, susţine Doru Viorel Ursu.
?Datele primite de mine vorbeau de modul în care se mişcau în ţară, de la Raţiu, Câmpeanu şi până la Coposu sau la venirea în ţară a reginei Margareta?, a explicat fostul ministru de interne.
Potrivit acestuia, la vremea respectivă nu se ascultau telefoane pentru că ministerul de Interne ?nu avea o reţea proprie de interceptare, ci avea filaj?.
Doru Viorel Ursu susţine că a fost el însuşi filat. ?Eu am fost urmărit de propriul meu serviciu de informaţii, pe care i-am surprins în Piaţa Constituţiei. Ei susţineau că mă protejează?, a povestit Doru Viorel Ursu.

Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close