Antena 3 CNN Politică Dragnea îl contrazice pe Boc: Asumarea răspunderii pe legile Educaţiei nu a fost convenită, încă, în coaliţie

Dragnea îl contrazice pe Boc: Asumarea răspunderii pe legile Educaţiei nu a fost convenită, încă, în coaliţie

Dragnea îl contrazice pe Boc: Asumarea răspunderii pe legile Educaţiei nu a fost convenită, încă, în coaliţie
Sursa foto: Liviu Dragnea
10 Aug 2009   •   12:14

PDL şi PSD au convenit numai pe asumarea răspunderii pe legile salarizării, eficientizării cheltuielilor şi restructurării agenţiilor, a declarat, luni, vicepreşedintele Liviu Dragnea, la scurt timp după ce premierul Emil Boc anunţase, după şedinţa coaliţiei, că şi legile educaţiei vor fi adoptate prin aceeaşi procedură.
Dragnea a precizat că PDL şi PSD nu au convenit, încă, asumarea răspunderii guvernamentale pentru legile educaţiei.
?Pe educaţie nu. Este vorba de legea salarizării, de legea eficientizării cheltuielilor publice şi restructurarea agenţiilor, cam atât. Despre legile educaţiei nu am convenit încă asumarea" a suţinut Dragnea.
Secretarul general al PSD a reiterat poziţia partidului, arătând că după ce ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu va prezenta, în şedinţa de guvern de miercuri, proiectul de legi în educaţie, acestea vor intra în dezbatere publică.
Totuşi, Dragnea nu a exclus posibilitatea ca, după dezbaterea publică, legile respective să fie adoptate prin asumarea răspunderii Guvernului. "Încă nu am decis în coaliţie dacă mergem pe asumare sau pe dezbatere în Parlament. Noi insistăm pe procedura parlamentară", a mai spus Dragnea.
Antena3.ro

×
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii de ultimă oră despre Florin Piersic
x close