Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: După ce voi câştiga şefia PDL, vor fi evaluate toate filialele partidului. Îmi doresc ca toţi candidaţii să facă parte din conducere

Elena Udrea: După ce voi câştiga şefia PDL, vor fi evaluate toate filialele partidului. Îmi doresc ca toţi candidaţii să facă parte din conducere

Elena Udrea: După ce voi câştiga şefia PDL, vor fi evaluate toate filialele partidului. Îmi doresc ca toţi candidaţii să facă parte din conducere
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Mar 2013   •   20:22

Deputatul Elena Udrea susţine că după ce va câştiga alegerile pentru preşedinţia PDL vor fi evaluate toate filialele partidului, susţinând că pentru a porni reconstrucţia de la bază, este nevoie ca partidul să rămână unit, conform Mediafax.
   
"După ce voi câştiga alegerile în PDL, primul lucru care se va întâmpla va fi o evaluare a tuturor organizaţiilor astfel încât să pornim reconstrucţia de la bază, este nevoie să ţinem partidul unit. Toată lumea trebuie să se strângă în jurul ideii de reconstrucţie a PDL. Ceva nemulţumeşte oamenii şi s-au acumulat frustrări, supărări de-a lungul timpului, trebuie consumate şi mers pe o soluţie unitară", a declarat Elena Udrea, duminică, la Constanţa, după prezentarea moţiunii "Noul PDL - O nouă Românie".
   
Ea a precizat că soluţiile nu mai trebuie impuse de la Bucureşti în organizaţiile locale pentru că acest lucru s-a dovedit a fi "falimentar".
   
"Am promis că de pe 24 martie sunt în campanie în organizaţiile din ţară. Sigur o să încep cu cele care au probleme în interior, ideea fiind acea de a construi pentru partid, nu de a mai impune soluţii de la Bucureşti. Nu mai cred în politica făcută cu forţa în interiorul organizaţiilor, cu soluţii venite de la Bucureşti. S-a dovedit peste tot falimentară această politică, peste tot unde s-au impus soluţii de la Capitală a ieşit prost", a menţionat Elena Udrea.
   
Deputatul a mai spus că din viitoarea conducere a partidului trebuie să facă parte reprezentanţii tuturor moţiunilor şi să nu se mai repete situaţia din 2011, când Vasile Blaga a refuzat să facă parte din echipa lui Emil Boc. 
   
"Eu cred că toată lumea trebuie să rămână în echipă. Îmi doresc ca în viitoarea conducere a partidului să participe, să vină reprezentanţii tuturor moţiunilor. Dacă se va întâmpla ca în 2011, când domnul Blaga a refuzat să facă parte din echipa câştigătoare a domnului Boc, a refuzat să primească postul de secretar general în echipa lui Emil Boc, dar a făcut opoziţie în propriul partid ceea ce a dus la situaţia ca susţinătorii dânsului să părăsească la un moment PDL şi guvernul Ungureanu să cadă. Dacă s-ar întâmpla ca atunci, nu avem şanse, noi trebuie să rămânem uniţi după 23 martie şi toată lumea să tragă în aceeaşi direcţie", a explicat Udrea.
   
Ea a mai spus că are semnale că unii preşedinţi de organizaţii întocmesc listele de delegaţi la Convenţia Naţională altfel decât s-a decis şi că dacă se va întâmpla acest lucru, atunci va solicita ca listele respective să fie refăcute.
   
"Avem semnale în toată ţara că preşedinţii de organizaţii întocmesc listele altfel decât s-a decis. Vom verifica dacă se respectă principiul ca aleşii locali să fie prioritari în aşa fel încât să nu fie primari care nu sunt pe listă, viceprimari, consilieri judeţeni în primul rând şi în situaţia în care va fi aşa, vom cere comisiei de organizare să impună organizaţiilor care nu respectă criteriul să completeze listele aşa cum este corect", a afirmat Elena Udrea.
   
Ea a transmis un mesaj şi către Forţa Civică, spunând că le doreşte succes dacă doresc să meargă separat, dar că îi aşteaptă într-un proiect alături de PDL, în interiorul acestui partid.
   
"Le doresc succes dacă doresc să meargă separat pe scena politică. Eu spun că în viziunea mea PDL e singurul şi cel mai puternic partid de centru dreapta din România şi oricine vrea să fie în proiect cu PDL este binevenit în interiorul partidului. Dacă vor vrea să meargă separat le doresc succes, eu cred că împreună în interiorul PDL-ului putem fi mai puternici", a mai spus Elena Udrea.
   
Udrea şi-a lansat duminică, la Constanţa, moţiunea "Noul PDL - O nouă Românie" pentru funcţia de preşedinte al PDL.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close