Antena 3 CNN Politică Elena Udrea vrea să devină mamă și să își întemeieze o familie cu iubitul ei: "Trăiesc cea mai frumoasă etapă a vieții mele"

Elena Udrea vrea să devină mamă și să își întemeieze o familie cu iubitul ei: "Trăiesc cea mai frumoasă etapă a vieții mele"

Elena Udrea vrea să devină mamă și să își întemeieze o familie cu iubitul ei: "Trăiesc cea mai frumoasă etapă a vieții mele"
08 Iul 2015   •   12:26

Elena Udrea trăiește una dintre cele mai frumoase perioade a vieții sale și recunoaște că este mai liniștită ca oricând. Ea se află în concediu la malul Mării Negre și a acceptat să vorbească despre bărbatul care i-a fost alături în cele mai grele momente din viața sa, dar și despre timpul pe care l-a petrecut după gratii.

"M-am trezit la 6:00, intr-o liniste totata. Nu s-au tras zavoare, nu s-a strigat apel. Nu eram obligata sa stau drepti ca se striga apelul. Acum vreau sa ma bucur de viata cu tot ce iti ofera ea. Traiesc cea mai frumoasa etapa a vietii mele", a marturisit Elena Udrea.

Elena Udrea a marturisit și că este pregătită să devină mamică și să își întemeieze o familie alături de iubitul ei, Valentin.

"Este o relatie de care ma bucur, este mai veche si este un om care a stat langa mine si in cele 72 de zile cat am fost arestata si m-am bucurat ca atunci cand am iesit l-am gasit de asemenea tot alaturi de mine",
a declarat Elena Udrea pentru Stirile Kanal D.

"Viata mea privata vreau sa o tin departe de subiectele pe care le dezbat public. Imi doresc un copil cu atat mai mult acum. Cand incepi si iti doresti ceva foarte mult, o data ca sigur ti se intampla, doi: tot Universul lucreaza pentru a duce la indeplinirea a ceea ce-ti doresti. In jurul meu vad numai familii cu copii. Familiile cu care m-am intalnit aici la mare au cate 3-4 copii. In jurul meu sunt numai familii tinere. Trebuie sa lucreze mai mult decat universul" a mai povestit doamna Udrea.

×
Parteneri
România, la doar un procent distanţă de înghețarea pensiilor
x close