Antena 3 CNN Politică Emoţiile lui Vasile Blaga: Obiectivul este câştigarea alegerilor din 2016 şi participarea la guvernare pe uşa din dos!

Emoţiile lui Vasile Blaga: Obiectivul este câştigarea alegerilor din 2016 şi participarea la guvernare pe uşa din dos!

Emoţiile lui Vasile Blaga: Obiectivul este câştigarea alegerilor din 2016 şi participarea la guvernare pe uşa din dos!
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Mar 2013   •   13:05


Vasile Blaga, a prezentat, în discursul pentru delegaţii PDL, că partidul este pe un drum prost şi că este nevoie de o nouă viziune, de o creştere "de la fierul ierbii".

Am candidat ca şi dvs şi ştiu ce spune lumea. Tocmai de aceea, am depus această moţiune. Am câştigat multe bătălii dar şi cu o serie de oameni tineri şi mă mândresc cu ei dar şi cu doamnele pe care le vedeţi pe scenă. Anul 2012 a fost cel mai polarizat, cel mai politizat an din politica românească. Oameni buni, am pierdut 12 din cei 14 preşedinţi de CJ şi 40% din primari. A venit vara, am fost de partea bună a lucrurilor, l-am apărat pe domnul preşedinte şi am fost de partea sa la fiecare miting şi a venit toamna şi am scos aproape 17%. Cât, de fapt, am luat şi la locale. Uitaţi-vă în statistici ca să vedeţi realitatea. Aud minciuni şi de la acest microfon.

Citeşte şi: Emoţiile lui Flutur: Haideţi, dragi colegi, să-l alegem pe Vasile Blaga preşedintele PNL...PDL!

Liderul democrat-liberal a avut şi un moment de trac, când a încurcat noţiunile din discurs: Îmi iau un angajament faţă de dvs: PDL - un partid unit, pentru că va trebuie să reconstruim de la firul ierbii. Obiectivul este câştigarea alegerilor din 2016 şi participarea la guvernare pe uşa din dos!

×
Subiecte în articol: vasile blaga guvernare
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close