Antena 3 CNN Politică Eu cu cine votez? Chiliman acuză PD-L de luptă murdară pentru primăria sectorului 1

Eu cu cine votez? Chiliman acuză PD-L de luptă murdară pentru primăria sectorului 1

Eu cu cine votez? Chiliman acuză PD-L de luptă murdară pentru primăria sectorului 1
12 Mai 2008   •   21:32

Campania electorală pentru alegerile la Primăria Capitalei şi cele de sector a început. Unii spun că este murdară. Printre ei se află şi Andrei Chiliman, actualul primar din sectorul intelectualilor, aşa cum a fost denumit sectorul 1 din Bucureşti. Invitat la emisiunea „Eu cu cine votez” cu Gabriela Vrânceanu Firea, Chiliman a spus că elementele de murdărie au apărut atât în ziare, cât şi în căsuţele poştale.

A apărut şi această fiţuică (n.r. Vocea Primăriei) care conţine o serie de murdării. A fost distribuită la cutiile poştale de oamenii PD-L-ului. Îl bănuiesc pe domnul Vasile Gherasim, care m-a atacat şi în 2004, pentru această acţiune murdară”, a declarat Chiliman. În replică, candidatul PD-L la primăria sectorului 1, Răzvan Murgeanu, invitat de asemenea la emisiunea electorală de la Antena 3, a declarat că şi el a fost atacat şi ar putea să acuze PNL pentru o fiţuică pe care scrie „PD-L vine să fure şi de la tine”, dar „consider că aceste acuzaţii sunt lipsite de acoperire, pentru că dacă trebuie să spun ceva cuiva, îi spun în faţă”.

Acelaşi mesaj l-a transmis şi Vasile Gherasim, într-o intervenţie telefonică. Fostul primar al sectorului 1 din partea PSD, actualmente membru PD-L şi membru în echipa de campanie a lui Răzvan Murgeanu, s-a declarat indignat şi consternat de lipsa de demnitate a lui Andrei Chiliman. „Atunci când voi dori să fac nişte acuzaţii, le voi face în direct şi nu pe nişte fiţuici. Niciodată nu am folosit o altă metodă de luptă decât cea directă”, a declarat Gherasim, adăugând că îşi rezervă dreptul de a îl da în judecată pe primarul sectorului 1.

Chiliman s-a apărat spunând că „informaţiile mele sunt din interiorul PD-L-ului” şi a menţionat un alt lucru care l-a deranjat în această campanie. „M-a deranjat că am fost chemat la DNA în campanie. Nu ştiu dacă a fost voit sau nu. Sper să se termine această chestiune, ca să mă pot întoarce împotriva celor care au depus plângere pentru denunţ calomnios”, a spus Chiliman.

Primarul sectorului 1 a fost chemat la DNA pentru a lămuri „nişte lucruri”. „Practic am ridicat de pe domeniul public nişte chioşcuri amplasate ilegal de Rodipet şi ei s-au plâns că le-am ridicat şi că nu le-am dat autorizaţie. Abia dacă nu le ridicam trebuiau să se ridice semne de întrebare”, a explicat Chiliman.
Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close