Antena 3 CNN Politică Firea i-a adus acuzaţii grave lui Carmen Dan: „Am întrebat-o dacă ne spionează. Are o problemă personală cu mine şi cu doamna prefect”

Firea i-a adus acuzaţii grave lui Carmen Dan: „Am întrebat-o dacă ne spionează. Are o problemă personală cu mine şi cu doamna prefect”

Firea i-a adus acuzaţii grave lui Carmen Dan: „Am întrebat-o dacă ne spionează. Are o problemă personală cu mine şi cu doamna prefect”
de S.T.    |    01 Sep 2018   •   18:18

Gabriela Firea i-a adus acuzaţii grave lui Carmen Dan, relatând că aceasta a venit cu mesaje printate cu discuţii între prefectul Capitalei Speranţa Cliseru şi secretari de stat în MAI. Firea a spus că ministrul de Interne are o problemă personală cu ea şi cu Speranţa Cliseru, pe care a jignit-o. 

„Acum este o altă problemă, că doamna ministru nu a răspuns deloc celor spuse de mine. A venit cu nişte xeroxuri, discuţii pe whatsapp între doamna prefect şi un domn secretar de stat, mesaje printate, nişte discuţii personale către doamna prefect şi domni din Ministerul de Interne, discuţii despre proteste, acţiuni. Am întrebat-o dacă ne spionează, dacă ne ascultă convorbirile, dacă ştie ce vorbim prin mesaje, pentru că nu mi se pare normal ca în CEx să vii ca argumentaţie cu tot felul de aspecte derizorii, aspecte personale, mesaje printate de pe Whatsapp, nişte discuţii personale. I-am spus că nu este normal să discutăm în cel mai important for politic aceste lucruri. Are o problemă personală cu mine şi cu doamna prefect, a jignit-o, a făcut atacuri directe la competenţele sale profesionale, ale doamnei prefect (...)”, a spus Firea.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close