Antena 3 CNN Politică Firea, mesaj pentru cei care trag sfori: Nu sunt singură! Toţi cei care fac acum combinaţii, şmecherii, ordinării...

Firea, mesaj pentru cei care trag sfori: Nu sunt singură! Toţi cei care fac acum combinaţii, şmecherii, ordinării...

Primarul Bucureştiului, Gabriela Firea, acuză, într-un mesaj pe o reţea de socializare că sunt unii care trag sforile şi le transmite că ea se bazează pe oameni pentru a câştiga un nou mandat la Capitală, şi nu pe "combinaţii, şmecherii, ordinării".

Firea, mesaj pentru cei care trag sfori: Nu sunt singură! Toţi cei care fac acum combinaţii, şmecherii, ordinării...
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    09 Iul 2020   •   10:40

De asemenea, edilul le transmite celor care fac "scenarii abracadabrante" şi urmăresc cu popcorn ce se întâmplă, că unii mor de grija altora, iar câinii de drum lung.

"Eu cu oamenii, ei cu sforăriile. Nu sunt singură! Am cei mai puternici aliaţi: oamenii de bună credinţă, care apreciază munca, dăruirea, implicarea, sinceritatea, eficienţa. Cei care o viaţă au făcut aranjamente obscure vor primi o lecţie dură.

Firea: Câinele moare de drum lung...

Toţi cei care fac acum combinaţii, şmecherii, ordinării, ignoră esenţialul: oamenii!

PS: celor ce fac scenarii abracadabrante şi care se bucură pentru răul de moment, urmărind `cu popcorn` comedia ce ni se înfăţişează, le aduc aminte: câinele moare de drum lung şi pro.... de grija altora", a transmis primarul Capitalei, Gabriela Firea, joi, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea sforari
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close