Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu: ”Parlamentarii coaliției nu vor vota la moțiune. Dacă vor să participe, pentru divertisment”

Florin Cîțu: ”Parlamentarii coaliției nu vor vota la moțiune. Dacă vor să participe, pentru divertisment”

Premierul Florin Cîțu a declarat, la finalul ședinței de coaliție, că parlamentarii partidelor de la guvernare nu vor vota la moțiunea de cenzură de marți.

Florin Cîțu: ”Parlamentarii coaliției nu vor vota la moțiune. Dacă vor să participe, pentru divertisment”
de Andreea Ştefan    |    28 Iun 2021   •   20:57

Florin Cîțu a fost întrebat cum a gestionat discuția despre moțiunea de cenzură, ținând cont că nu a mai discutat de mult cu liderul PNL, iar acesta a răspuns:

”Vorbesc foarte des cu liderul partidului. Decizia este clară, am anunţat-o de săptămâna trecută, parlamentarii coaliţiei de guvernare nu vor vota mâine la moţiune. Dacă vor să participe, pentru divertisment, dar nu vor vota mâine la moţiune”, a declarat Florin Cîțu.

Premierul a vorbit apoi și despre remanierea miniștrilor neperformanți, spunând că el nu a discutat despre așa ceva.

”Nu știu dacă s-a discutat despre remaniere, eu nu am discutat despre remaniere, am spus doar caă voi respecta Constituția României. Evaluarea miniștrilor se face în fiecare zi, cu fiecare acțiune, cu fiecare decizie.

Am inclus în legea bugetului un articol care spune foarte clar, execuția bugetară deficitară poate duce la scăderea bugetului pentru ministerul respectiv, deci înseamană o bilă neagră pentru ministrul respectiv”, a mai spus Cîțu.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close