Antena 3 Politică Florin Cîțu, despre creșterea investițiilor nete cu 10%: „Arată încrederea antreprenorilor în Guvern”

Florin Cîțu, despre creșterea investițiilor nete cu 10%: „Arată încrederea antreprenorilor în Guvern”

de Andreea Ştefan    |    10 Iun 2021   •   11:07
Florin Cîțu, despre creșterea investițiilor nete cu 10%: „Arată încrederea antreprenorilor în Guvern”
Sursa foto: Hepta

Premierul Florin Cîțu susține că această creștere a investițiilor nete arată încrederea antreprenorilor și investitorilor în guvernul pe care el îl conduce.

Această postare făcută de Florin Cîțu pe Facebook a venit după ce INS a anunțat că investițiile nete din România din trimestrul I 2021 au însumat 20,356 miliarde lei, în creștere cu 9,9%, comparativ cu trimestrul I 2020.

„Vești extraordinare din economie! Investițiile nete în economie cresc cu aproximativ 10%.Foarte important pentru români.

Aceste investiții reprezintă un indicator care arată încrederea antreprenorilor, a investitorilor și a multinaționalelor în guvernul pe care îl conduc.

Investiţiile nete reprezintă, printre altele, cheltuielile destinate creării de noi mijloace fixe, precum și dezvoltării, modernizării şi reconstrucției celor existente.

Mai simplu, se creează o capacitate mai mare de producție pentru că se estimează o economie mai mare cu o cerere mai mare și o PUTERE de cumpărare mai mare. Creștere economică de care vor beneficia toți românii.

Continuăm în acest ritm și depășim cele mai optimiste estimări de creștere economică”, a scris premierul Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close