Antena 3 CNN Politică Florin Cîţu şi-a dat demisia de la conducerea PNL: "Din păcate, am avut dreptate!"

Florin Cîţu şi-a dat demisia de la conducerea PNL: "Din păcate, am avut dreptate!"

Florin Cîţu şi-a dat demisia de la conducerea PNL.

Florin Cîţu şi-a dat demisia de la conducerea PNL: "Din păcate, am avut dreptate!"
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    02 Apr 2022   •   12:49

"Nu am avut șansa că vorbesc cu colegii mei, din păcate nu au vrut să participe la ședință, singura convocată statutar. Păcat că PNL arată astăzi că nu respectă statutul", a declarat Florin Cîțu după şedinţei Biroului Executiv al partidului, la care liderii filialelor locale nu s-au prezentat.

Cîțu a spus că ar fi vrut să își prezinte demisia în fața colegilor mei, dar pentru că nu au fost acolo, a înregistrat-o la partid.

La ședința convocată de președintele PNL au venit Dan Vâlceanu, care a spus vineri că își anunță demisia, dar și fostul președinte al partidului, Theodor Stolojan.

Întrebat dacă demisionează și de la șefia Senatului, Florin Cîţu a răspuns: „Nu. Acolo sunt alte discuții, vom vedea ce se întâmplă și acolo”.

Întrebat, de asemenea, dacă are ceva să își reproșeze, Cîțu a răspuns că „această coaliție cu PSD pentru mine nu a fost un lucru natural, a fost greu de digerat”, dar tot ceea ce a făcut, indiferent de funcția în care era, a fost "pentru binele României".

Chestionat, mai departe, dacă ar fi putut rămâne la conducerea PNL, în cazul în care nu ar fi existat coaliția cu PSD, Cîțu a spus "cred că da".

Liderii a 39 de organizații județele PNL au decis, vineri, convocarea, duminică, a Consiliului Național în ședință extraordinară, pe agenda căreia se va afla convocarea și organizarea Congresului Extraordinar: "O situație de criză impune măsuri de criză. PNL are nevoie de un nou management".

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu PNL
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close