Antena 3 CNN Politică Florin Cîțu promite dezvăluiri explozive, după amenințarea cu moțiunea: Vin în Parlament cu toți directorii din Ministerul Finanțelor și ANAF

Florin Cîțu promite dezvăluiri explozive, după amenințarea cu moțiunea: Vin în Parlament cu toți directorii din Ministerul Finanțelor și ANAF

Florin Cîțu promite dezvăluiri explozive, după amenințarea cu moțiunea: Vin în Parlament cu toți directorii din Ministerul Finanțelor și ANAF
Sursa foto: Foto: gov.ro
21 Noi 2019   •   12:33

Ministrul Finanțelor a reacţionat, pe Facebook, la anunțul făcut de Viorica Dăncilă privind moțiunea simplă ce va fi depusă împotriva sa.

Florin Cîțu a anunţat că va aduce cu el în Parlament toți directorii din Ministerul Finanțelor și ANAF care au lucrat cu Eugen Teodorovici și cu Darius Vâlcov la elaborarea bugetului, a rectificări din august și mai ales la  elaborarea strategiei fiscal bugetare pentru perioada 2019-2021.

”Vor fi prezenti cu date si documente oficiale care vor arata că Viorica Dancila si Eugen Teodorovici stiau din martie ca vor depasi tinta de deficit, precum și situatia executiei bugetare si mai ales estimarile pentru final de an la momentul in care am preluat mandatul. In conferinta de presa pe care o voi tine inainte de motiune, ii voi lasa pe directorii respectivi sa va prezinte datele reale cu documente. Sa vedem atunci cine-i minte pe romani”, a scris ministrul Cîțu.

”Va garantez ca rezultatul este unul neplacut pentru Dancila si Teodorovici”, a concluzionat ministrul.

Viorica Dăncilă a anunțat că PSD va depune săptămâna viitoare o moțiune simplă împotriva ministrului Finanțelor, Florin Cîțu.  

„La începutul săptămânii viitoare vom depune o moțiune simplă pentru domnul Cîțu în Senatul României, având în vedere creșterea euro, creștere care îi afectează pe români”, a anunțat Viorica Dăncilă, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

 

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close