Antena 3 CNN Politică Fratele lui C.V. Tudor, preluat de un echipaj SMURD: I s-a făcut rău în timpul evacuării sediului PRM

Fratele lui C.V. Tudor, preluat de un echipaj SMURD: I s-a făcut rău în timpul evacuării sediului PRM

Fratele lui C.V. Tudor, preluat de un echipaj SMURD: I s-a făcut rău în timpul evacuării sediului PRM
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Ian 2011   •   10:25

Un echipaj SMURD a fost chemat, marţi dimineaţă, la sediul central al PRM, unde un scandal a izbucnit în timpul unei noi tentative de evacuare a imobilului. Cel care a avut nevoie de îngrijiri medicale a fost fratele liderului PRM, Marcu Tudor, căruia i s-a făcut rău în timpul scandalului.

Purtătorul de cuvânt al PRM, Marius Marinescu, a fost cel care a solicitat ambulanţa. În jurul orei 10:15, echipajul SMURD a sosit la sediul central al PRM aflat pe Strada Emile Zola din Capitală.

Corneliu Vadim Tudor a coborât din biroul său pentru a-şi ajuta fratele să ajungă la ambulanţă, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

"Fratele meu, generalul Marcu Tudor, a fost luat cu salvarea şi dus la spital cu probleme cardiace. A fost bruscat de nişte tablagii de la miliţia lui Traian Băsescu", a declarat liderul PRM într-o intervenţie ulterioară la Antena 3.

"Nu ştiu cum se simte. A avut mai demult probleme cardiace. Eu nu l-am chemat aici, am evitat să-i spun, dar a văzut ce se întâmplă şi a venit. La 71 de ani să fi luat cu targa?", a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

Scandalul de la sediul PRM a izbucnit marţi dimineaţă, când un executor judecătoresc însoţit de mai mulţi poliţişti au venit să evacueze imobilul revendicat de Nicolae Caranfil. Liderul partidului s-a luat la ceartă cu autorităţile, adresându-le acestora mai multe injurii şi refuzând să părăsească sediul.

Fratele lui C.V. Tudor, preluat de un echipaj SMURD


×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor SMURD PRM evacuare
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close