Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, atac la Ludovic Orban: "Hoții strigă hoții! Rușinos!"

Gabriela Firea, atac la Ludovic Orban: "Hoții strigă hoții! Rușinos!"

Gabriela Firea a postat un mesaj pe Facebook, în această seară, în care îl acuză pe premierul Ludovic Orban că 'acoperă incompetența guvernului în ceea ce privește achiziția măștilor de protecție promise populației'. Totul, după ce Orban a precizat, în direct la televizor, că firma care a contestat licitația pentru măști este 'abonată la contracte cu Primăria Capitalei'.

Gabriela Firea, atac la Ludovic Orban: "Hoții strigă hoții! Rușinos!"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Aug 2020   •   23:30

"Rusinos! Premierul insista sa acopere incompetenta guvernului in mai multe privinte dar si in cea a achizitiei mastilor de protectie promise populatiei, aruncand pisica in curtea altora! Este a doua oara cand afirma la televizor ca firma care a contestat licitatia pentru masti este “abonata la contracte cu Primaria Capitalei”.

Prima oara am tacut, crezand ca e dezinformat! Dar vad ca persista in eroare!

Da, este abonata aceasta firma la Primaria Capitalei, dar nu la contracte, ci la contestatii!

Si noua ne-au blocat nenumarate licitatii pentru achizitia unor produse si/sau servicii extrem de importante pentru bucuresteni.

Am spus de nenumarate ori public despre pericolul contestatarilor de profesie, care vor doar sa obtina un profit din actiunea de contestare! Nu ii intereseaza licitatia in sine! Ei nu produc nimic!

Ei sunt baieti si fete destepte si dau “consultanta”.

Dar nu a interestat pe nimeni! Acum i se intampla guvernului!

Daca vrea, premierul poate pune capat actiunii acestor firme infiintate doar pentru a castiga bani din sicane! Daca vrea! Are si informatiile si uneltele necesare!

Dar este clar ca nu se vrea!

Mai bine arunca vina catre altcineva!

Daca premierul insista cu aceste insinuari murdare la adresa mea, si a colegilor mei de la Primarie, o sa-l ajut public sa rezolve problema spinoasa, indicandu-i public persoana din anturajul sau care ar putea contacta direct si amical actionarii acestei firme, transmitandu-le ca nu este corect si moral ce fac!

Da, da, cineva din primul inel de prieteni ai premierului!

Hotii striga hotii!", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Ludovic Orban
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close