Antena 3 Politică Gabriela Firea îl atacă pe Nelu Tătaru: "Bonus de ticăloșie! Bolnavii sunt ținuți la poarta spitalului"

Gabriela Firea îl atacă pe Nelu Tătaru: "Bonus de ticăloșie! Bolnavii sunt ținuți la poarta spitalului"

de Redacția Antena 3    |    09 Iul 2020   •   00:10
Gabriela Firea îl atacă pe Nelu Tătaru: "Bonus de ticăloșie! Bolnavii sunt ținuți la poarta spitalului"
Sursa foto: Hepta

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a lansat un atac dur asupra lui Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, pe care l-a acuzat că a refuzat să dea avizul pentru redeschiderea unui spital, iar bolnavii au fost ținuți la poartă.

"Diletantism! Rea-credinta! Asa poate fi caracterizata iesirea manipulatoare din aceasta seara a ministrului sanatatii. Dl Tataru s-a laudat la televizor, si nu institutional, asa cum este legal, ca se redeschide Spitalul Colentina.

Fara sa spuna cand, cum, ce se intampla cu pacientii covid internati.
In dispret fata de cadrele medicale si pacienti.

Vestea ar fi una buna, daca nu ar fi insotita de grotesc. Pentru ca, desi facem demersuri de peste o luna de zile sa redeschidem acest spital pentru pacientii cronici, ministrul Tataru refuza cu indarjire!

La ordinul sau, DSP Bucuresti a tinut bolnavii cronici la poarta spitalului, refuzand sa ne dea avizul pentru redeschidere.

Nici pana azi, nu am primit la spital ori la Assmb, avizul DSP, atat de mult asteptat de peste 20 000 de pacienti si cadre medicale.

Bonus de ticalosie!

Ministerul sanatatii livreaza, pe surse, stirea ca managerul de la Colentina s-a contaminat cu Sars-Cov 2. Apoi o confirma grupul de comunicare strategica? Poftim? Cum?? Dispret fata de drepturile fundamentale ale pacientilor, precum si drepturile constitutionale ale fiecarui roman.

Managerul de la Colentina NU este presedintele Romaniei, nu are obligativitatea de a prezenta public un buletin medical.

Sanatos sau pacient, are dreptul sa decida daca face publice date cu caracter personal.

Daca ne mai trebuia o mostra ca acolo, sus, sunt doar diletanti si indecenti, am avut-o in seara asta!", a scris Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close