Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: 'Colaborarea dintre autorități și medici este esențială'

Gabriela Firea: 'Colaborarea dintre autorități și medici este esențială'

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a susținut, astăzi, o video-ședință de lucru cu profesorul Adrian Streinu-Cercel, primarii de sectoare, Administrația Spitalelor și echipa tehnică implicată în proiectul de limitare a răspândirii coronavirusului.

Gabriela Firea: 'Colaborarea dintre autorități și medici este esențială'
Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea
05 Apr 2020   •   15:43

"Video-sedinta de lucru cu Profesorul Adrian Streinu Cercel - managerul Institutului Matei Bals, primarii de sectoare, Administratia Spitalelor si echipa tehnica implicata in proiectul de limitare a raspandirii coronavirusului si protejare a populatiei in timpul pandemiei.

Orice initiativa este mai buna decat amanarea actiunii sau ignorarea unor solutii aplicate de tari care au reusit sa aiba un numar mic de persoane infectate si decese. Cel mai bun exemplu este Germania.

Colaborarea dintre autoritati si medici este esentiala in aceasta perioada. Cu totii avem o imensa raspundere. Oamenii asteapta, pe buna dreptate, rezultate concrete de la noi. Nu amanari, orgolii si lamentari", a scris Gabriela Firea într-o postare pe Facebook.

Gabriela Firea a vorbit și într-o intervenție în direct, la Antena 3, despre măsurile luate de Primărie alături de celelalte instituții:

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close