Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: Conducerea colectivă coordonată de Plumb, Dolineaschi, Dragnea este cea corectă până la Congresul PSD

Gabriela Firea: Conducerea colectivă coordonată de Plumb, Dolineaschi, Dragnea este cea corectă până la Congresul PSD

Gabriela Firea: Conducerea colectivă coordonată de Plumb, Dolineaschi, Dragnea este cea corectă până la Congresul PSD
13 Iul 2015   •   15:04

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Gabriela Firea, a declarat, luni, că formula de conducere colectivă reprezentată de președintele Consiliului Național, Rovana Plumb, secretarul general, Andrei Dolineaschi, coordonatorul politic al formațiunii, Liviu Dragnea, și membrii Biroului Permanent reprezintă formula corectă până la un nou congres al partidului, scrie Agerpres.
 
"Din punctul meu de vedere nu este o situație ambiguă, pentru că avem o conducere statutară. Există membrii Biroului Permanent central din care fac și eu parte, sunt vicepreședinte, avem un Comitet Executiv. Ambele instituții ca să le spun așa sunt statutare, sunt reprezentative, avem un președinte al Consiliului Național ales, (...) nu impus de nimeni. Este funcția a doua din partid și mi se pare absolut normal să se continue cu această echipă formată din — așa cum a precizat ieri și domnul prim-ministru — doamna Rovana Plumb, domnul secretar general Andrei Dolineaschi, domnul Liviu Dragnea", a declarat purtătorul de cuvânt al PSD înainte de ședința coaliției guvernamentale, care are loc la sediul PSD.

Firea a adăugat această formulă de conducere colectivă este cea mai corectă până la un congres al partidului. "Așa mi se pare cel mai corect. Această conducere colectivă formată în primul rând din reprezentanții Biroului Permanent Național care să aibă ca și coordonatori, în ordine, pe președintele Consiliului Național, pe secretarul general și pe coordonatorul nostru politic, domnul Liviu Dragnea. Nimeni nu se îndoiește, cred, de calitățile, atât personale, cât și profesionale ale domniei sale, căci nu se pune problema să conteste cineva atitudinea domniei sale, implicarea domniei sale. Ca, de asemenea, nimeni nu poate să conteste legitimitatea doamnei ministru Rovana Plumb. Nu cred că există în acest moment, decât cei care nu vor, poate, atât de mult bine pentru partidul nostru", a mai declarat purtătorul de cuvânt al PSD.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close