Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, despre criticile privind supralărgirea Șoselei Fabrica de Glucoză: 'Se caută chichițe'

Gabriela Firea, despre criticile privind supralărgirea Șoselei Fabrica de Glucoză: 'Se caută chichițe'

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a răspuns criticilor privind supralărgirea Șoselei Fabrica de Glucocă, printr-o postare pe Facebook în care a arătat cum era înainte șoseaua și cum este acum, după modernizare.

Gabriela Firea, despre criticile privind supralărgirea Șoselei Fabrica de Glucoză: 'Se caută chichițe'
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3    |    27 Iun 2020   •   15:30

Astfel, Gabriela Firea a postat două fotografii, 'Before and After', adică înainte şi după modernizare.

Primarul a explicat că lucrările au fost făcute în doi ani fără a se înrerupe complet circulaţia, fapt care ar fi dus la o aglomerare uriașă a celorlalte artere de circulație din Pipera.

"Bucuresti before and after. Strada Fabrica de Glucoza. Cum era si cum este acum, dupa largire si modernizare. Imaginile vorbesc de la sine. Se vor corecta rapid si micile neajunsuri cauzate de ingustarea trotuarului in dreptul alveolei pentru copaci.

Acum se cauta chichite, numai pentru a fi umbrita realizarea care se vede cu ochiul liber si se simte in trafic. Important este ca s-a fluidizat traficul in zona de Nord a Capitalei, ca avem un bulevard nou, cu toate facilitatile: inlocuirea retelei de termoficare, piste de biciclete, rampe de acces pentru riverani, iluminat public economic.

O lucrare executata in mai putin de 2 ani, in conditiile in care nu am oprit complet traficul", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Supralărgirea Șoselei Fabrica de Glucoză a fost deschisă joi circulaţiei.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close