x close

Gabriela Firea declară că a fost urmărită când a ieşit cu copiii la un loc de joacă

de S.T.    |    10 Sep 2018   •   23:35
Gabriela Firea declară că a fost urmărită când a ieşit cu copiii la un loc de joacă 534 Foto: Facebook

Primarul general, Gabriela Firea, declară că a fost urmărită, duminică, atunci când a ieşit împreună cu copiii la un loc de joacă.

Gabriela Firea a comentat şi afirmaţiile recente ale preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, care a precizat că nu are cum să o urmărească, deoarece nu are serviciu de informaţii.

„Mi s-a părut un răspuns care de fapt a creat mai multe întrebări. Răspunsul logic era: 'Nu o urmăresc pe doamna Firea' sau 'Nu am pus ca doamna Firea să fie urmărită'. Răspunsul acela - haideţi să luăm orice specialist în comunicare publică sau psiholog - 'Nu am cum să o urmăresc pe doamna Firea, pentru că nu am serviciu privat şi nici nu conduc vreo instituţie publică, care să aibă acest obiect de activitate' nu m-a mulţumit şi vreau să vă spun că inclusiv ieri am fost cu soţul şi copiii cei mici la un loc de joacă şi când am plecat de acasă aveam o maşină pe urma noastră. Pe urmă soţul a încercat să schimbe direcţia, ne-a preluat o altă maşină şi tot aşa... Şi eu - şi spre birou, şi alte locaţii - şi soţul, şi copiii suntem pur şi simplu supravegheaţi, dar credeţi-mă că nu ştiu dacă trebuie neapărat să îmi pese, pentru simplul motiv că nu am de ce să mă ascund şi nu am nicio întâlnire de care să mă ruşinez şi nici nu vorbesc sau fac ceva ilegal, imoral”, a declarat Firea.
 

Citeşte mai multe despre:

Gabriela Firea loc de joaca Liviu Dragnea
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati