Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, despre efectul noilor măsuri la Primăriei Capitalei

Gabriela Firea, despre efectul noilor măsuri la Primăriei Capitalei

Gabriela Firea, despre efectul noilor măsuri la Primăriei Capitalei
Sursa foto: Foto: Gabriela Firea/Facebook
12 Noi 2017   •   18:18

Noile măsurile fiscale nu vor aduce niciun prejudiciu Primăriei Capitalei și nici bucureștenilor, scrie primarul general Gabriela Firea într-o postare publicată, duminică, pe pagina sa de Facebook.

"Masurile fiscale adoptate de Guvernul Romaniei nu vor aduce niciun prejudiciu Primariei Capitalei si nici bucurestenilor. Toate proiectele de infrastructura incepute vor fi finalizate la termen si, totodata, vor demara altele noi: parcari, poduri, pasaje, supralargiri, sala polivalenta, sala de concerte, locuinte pentru tineri si cazuri sociale, piste de biciclete, sali de sport si bazine.

Suma care nu se va mai incasa din cauza modificarilor aduse Codului Fiscal va fi recuperata integral prin cresterea procentului din cotele defalcate si echilibrari bugetare, asa cum am stabilit impreuna cu premierul si ministrul de finante, fapt anuntat public.

Informatiile raspandite azi de consilierii care fac parte din opozitie, in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, sunt mincinoase si ipocrite", a scris Gabriela Firea.

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close