Antena 3 Politică Gabriela Firea: Eu sunt mulțumită de activitatea viceprimarului Bădulescu, cu excepția derapajelor verbale

Gabriela Firea: Eu sunt mulțumită de activitatea viceprimarului Bădulescu, cu excepția derapajelor verbale

27 Feb 2019   •   12:18
Gabriela Firea: Eu sunt mulțumită de activitatea viceprimarului Bădulescu, cu excepția derapajelor verbale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a declarat mulţumită, miercuri, de activitatea viceprimarului Aurelian Bădulescu.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti s-a întrunit în şedinţă extraordinară, pe ordinea de zi figurând un proiect de hotărâre privind schimbarea din funcţia de viceprimar al Municipiului Bucureşti a lui Aurelian Bădulescu şi un proiect de hotărâre privind alegerea unui nou viceprimar al Capitalei.

"Personal, cu excepţia câtorva derapaje de limbaj, am fost mulţumită de activitatea domnului viceprimar Aurelian Bădulescu şi sunt convinsă că şi cei mai mulţi dintre dumneavoastră, în afara câtorva momente pe care i le-am sesizat şi i-am explicat că nu este, să spunem, un mod normal de a se adresa şi nu am fost niciodată persoana care să încurajez anumite conflicte în Consiliul General sau anumite cuvinte care, să spunem, nu sunt atât de potrivite. Pe de altă parte, citind chiar ieri, după şedinţă, invectivele de pe paginile de Facebook ale unor colegi, realizez că, deşi nu erau civilizate, nu erau chiar atât de deplasate aprecierile domnului viceprimar Bădulescu. (...) Sunt convinsă că şi mulţi dintre voi simţiţi exact ca mine. Domnul Bădulescu a fost un viceprimar care doi ani şi jumătate a muncit foarte mult alături de mine şi echipa mea, a fost non-stop la primărie, de dimineaţa până seara, şi este, dar nu îi cântăm Prohodul. Eu iau ambele situaţii - şi că va fi demis, şi că nu va fi demis. (...) Votul este suveran. (...) Chiar dumneavoastră mi-aţi spus de multe ori, chiar şi cei care aţi convocat şedinţa, că îl apreciaţi pentru munca sa", a declarat Gabriela Firea, în deschiderea şedinţei CGMB.

Ea a susţinut însă că "politicul bate administraţia". "Dar primează acum factorul politic. Politicul bate administraţia. Nu pot ura succes la acest demers (votul pentru demiterea viceprimarului Aurelian Bădulescu - n.r.), dar respectăm legea. Sunt sigură că fiecare consilier va vota conform propriei conştiinţe şi cu gândul la bucureşteni", a mai spus Gabriela Firea.

La finalul lunii ianuarie, preşedintele PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, anunţa că s-a decis retragerea sprijinului politic în cazul lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei. El preciza că decizia a fost luată deoarece Bădulescu nu înţelege că a fi membru de partid înseamnă respectarea deciziilor unei majorităţi din formaţiunea politică.

Sursă: Agerpres
×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close