Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, înțepătură pentru Klaus Iohannis: Nu cred că le dăm un bun exemplu românilor

Gabriela Firea, înțepătură pentru Klaus Iohannis: Nu cred că le dăm un bun exemplu românilor

Gabriela Firea, înțepătură pentru Klaus Iohannis: Nu cred că le dăm un bun exemplu românilor
08 Mai 2018   •   13:01

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, îl critică pe președintele Klaus Iohannis pentru declarațiile la adresa Guvernului Dăncilă.

„Nu cred că le dăm un bun exemplu românilor. Eu cred că, dimpotrivă, îi determinăm să se gândească de două ori dacă să se întoarcă în țară sau să se întoarcă doar în vacanță pentru Delta Dunării, pentru Maramureș, pentru mănăstirile din Moldova, pentru litoral și pentru munții noștri. Cred că prin felul prin care ne manifestăm dăm un bun exemplu și le transmitem un mesaj românilor din afara țării.

Prin civilizația limbajului, prin decența cu care ne exprimăm și prin faptul că nu încercăm să scoatem din orice situație un avantaj propriu sau permanent să criticăm și să-i scoatem la tablă pe cei care muncesc. Eu cred că acest mesaj trebuie să le transmitem românilor: că-i iubim, că-i prețuim, că ne gândim la ei și muncim. Lăsăm la o parte certurile și tensiunile interne și încercăm să fim cât mai constructivi”, a spus Gabriela Firea, la sediul Guvernului”, spune Gabriela Firea. 

×
Subiecte în articol: romani Gabriela Firea Klaus Iohannis
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close