Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: ”Ne vedem pe 6 decembrie la parlamentare, unde sperăm să se fure mai puțin”

Gabriela Firea: ”Ne vedem pe 6 decembrie la parlamentare, unde sperăm să se fure mai puțin”

Gabriela Firea a vorbit despre ședința PSD care începe în scurtă vreme la sediul PSD, unde Marcel Ciolacu și-ar dori să scape de liderii care au pierdut voturile în teritoriu la alegerile din 27 septembrie. 

Gabriela Firea: ”Ne vedem pe 6 decembrie la parlamentare, unde sperăm să se fure mai puțin”
Sursa foto: Antena 3
de Diana Dragotescu    |    05 Oct 2020   •   11:10

Gabriela Firea a acuzat că votul de la Primăria Capitelei a fost fraudat și că cetățenii Bucureștiului au fost chinuți în pre-campanie și campanie de către Guvern, pentru a câștiga alegerile. 

„Este normal ca după orice scrutin partidele politice să facă niște analize: Cei care au câștigat bravo lor, felicitări, vor fi avansați. În legătură cu cei care au pierdut, cu siguranță se va face o analiză a contextului în care au pierdut și scorul pe care l-au înregistrat. 

În ceea ce privește municipiul București, am dublat atât eu cât și colegii mei scorul de la europarlamentare, care a fost 16%. 

Nu uitați că în București avem 65.000 de voturi nule, acele buletine de vot defapt au fost introduse în urnă și pe urmă de către Comisie au fost declarate nule, în sensul viciate. Repet, 10% din buletinele din București sunt nule. O cifră foarte mare (...) Doar 25 de voturi la fiecare secție dacă erau aranjate și iată că iese cifra cu care mă distanțez. Vom vedea dacă cineva va fi insensibil la aceste erori care s-au înregistrat”.

Firea: „Toată perioada de campanie și pre-campania s-a oprit intenționat apa caldă”

„Nu am simțit că sunt abandonată de colegii mei, chiar dacă asta s-a încercat să se sugereze. Vom pune la dipoziția organelor de anchetă toate doveziile din secțiile de vor, procesele verbale viciate, corectate, îngroșate, toate cifrele care nu ies, care au fost umflate pentru contracandidatul meu. Dacă se va dori o anchetă cu adevărat se va face. Dacă nu, ne vedem pe 6 decembrie la parlamentare unde sperăm să se fure mai puțin. 

Îmi dorect să aibă un mandat de scces (Nicușor Dan), pentru că succesul unui primar însemnă reușită și realizări pentru cetățeni. Nu sunt un om cinic ca cei de la PNL sau USR PLUS care și-au dorit răul bucureștenilor doar ca să plec eu de la Primărie. Toată perioada de campanie și pre-campania s-a oprit intenționat apa caldă de către Guvern, furnizând cu picătura ca să fie ostilă față de mine populația”, a declarat Gabriela Firea. 

Gabriela Firea: Ne vedem pe 6 decembrie la parlamentare, unde sperăm să se fure mai puțin

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close