Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: Nu mai putem continua sub teroarea excluderilor

Gabriela Firea: Nu mai putem continua sub teroarea excluderilor

Gabriela Firea: Nu mai putem continua sub teroarea excluderilor
Sursa foto: Foto: Facebook/Gabriela Firea
de S.T.    |    05 Noi 2018   •   16:53

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat luni că nu se mai poate continua în PSD „sub teroarea excluderilor”.

„Nu mai putem continua aşa, sub teroarea excluderilor şi a dizolvărilor. Frica poate menţine, vremelnic, un status-quo, dar în niciun caz nu este o soluţie pentru progres şi construcţie. În general, a-i exclude pe cei care vor să se ţină de cuvânt faţă de români este un act profund antidemocratic. În cazul nostru, excluderile nu rezolvă o problemă, aşa cum se iluzionează unii, ci o agravează. Nu este vorba doar de imaginea partidului sau de orgoliul anumitor lideri, ci de şubrezirea propriei guvernări. Cei puşi în discuţie azi pentru excludere s-au numărat printre cei mai activi colegi, printre cei care au adus rezultate excelente pentru partid. Au avut poziţii critice, dar n-au sabotat cu nimic guvernarea, dimpotrivă, au votat toate proiectele şi s-au luptat, uneori eroic, cu adversarii noştri”, a susţinut Gabriela Firea.

Potrivit preşedintelui interimar al PSD Bucureşti, adevărata provocare pentru PSD este guvernarea, care trebuie să genereze bunăstare pentru români şi prestigiu pentru România, odată cu preluarea Preşedinţiei rotative a Consiliului UE.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Dragnea
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close