Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, reacție după ce premierul Orban a băut bere la terasele din Centrul Vechi

Gabriela Firea, reacție după ce premierul Orban a băut bere la terasele din Centrul Vechi

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat, printr-o postare pe Facebook, după ce premierul Ludovic Orban a fost surprins, în această seară, în timp ce bea bere la terasele din Centrul Vechi.

Gabriela Firea, reacție după ce premierul Orban a băut bere la terasele din Centrul Vechi
Sursa foto: Hepta
06 Iun 2020   •   22:15

"Ma bucur sincer, fara urma de ironie, ca premierul s-a simtit bine azi in Centrul vechi din Bucuresti. Daca se ducea acum 5 ani, cand primar general interimar era un coleg de-al sau de la PNL, ar fi constatat ca centrul vechi arata jalnic.

Cladiri darapanate, fatade care se desprindeau si cadeau peste vizitatori, mizerie, masini peste tot, incurcand circulatia pietonala.

In 20 de ani, s-au condolidat doar 20 de cladiri cu bulina.

În ultimii doi ani, 10 imobile risc seismic I au fost consolidate din punct de vedere tehnic, de catre echipa mea, 3 imobile au fost deja predate proprietarilor - două în mai puțin de un an -, 10 imobile sunt în curs de consolidare si zeci de fatade au fost reparate complet, nu doar zugravite. Peste 1.500 de persoane su fost relocate din imobile risc seismic 1. Si continuam, nu ne oprim aici!

Deci, se poate!

Asa ca, distractie placuta, in Centrul vechi sau oriunde v-ati afla!

Noi ne ocupam de consolidari, refaceri de fatade, facilitati concrete pentru industria HORA si HORECA, un climat de siguranta si curatenie", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Gabriela Firea
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close